Cartofi copti in cuptor cu branza si smantana

Cartofii copti la cuptor, serviti cu branza, smanatana si menta sunt o mancare de cartofi delicioasa, usor de preparat.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 225 g branza moale de vaci
  • 1 lingura menta verde tocata
  • 5 linguri smantana
  • 1 catel usturoi pisat
  • sare de mare
  • putin ulei de masline
  • cartofi pentru copt

Mod de preparare

Pentru cartofi copti in cuptor cu branza si smantana se coc in primul rand cartofii dupa sfaturile din articol, timp de 1 ora. Daca doriti o aroma mai intensa de menta, cartoful se poate taia pe lungime pana la jumatate lui, iar in crapatura sa puneti cate 2 frunze de menta.

Se amesteca branza cu smantana, menta si usturoiul. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Se taie cartofii in cruce si se umplu cu compozitia de branza. Se servesc cu salata verde.


Cartofii copti la cuptor cu branza si smantana sunt cei mai buni calzi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu ton gratinate

Paste cu ton gratinate
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca