Cartofi copti la cuptor

Se curata cartofii de coaja, se spala, se usuca, se sareaza si se pipereaza. Se tavalesc apoi prin pesmet, se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se int

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr cartofi mici
  • 50 gr pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja, se spala, se usuca, se sareaza si se pipereaza. Se tavalesc apoi prin pesmet, se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se introduc in cuptorul bine incins. Sunt gata atunci cand s-au rumenit.
Se servesc calzi, cu mujdei de usturoi.

Alte retete culinare:

Ciuperci la cuptor

Friptura de vita la cuptor

Placinta de dovleac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide