Cartofii crocanti in malai vor fi un aperitiv ideal la un bufet sau pot fi folositi si ca si garnitura. 1.Cartofii se curata, se taie in lung in 4 sa
Cartofii crocanti in malai vor fi un aperitiv ideal la un bufet sau pot fi folositi si ca si garnitura.
1.Cartofii se curata, se taie in lung in 4 sau 8 se sareaza si se dau prin faina de malai. Se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei, unul langa altul si se coc in cuptorul incins pana se rumenesc.
2. Nu m-am uitat la ceas dar cred ca i-am tinut 30 de minute. Sunt foarte crocanti din cauza crustei de malai, nu sunt uleiosi.
Se servesc cu mujdei de usturoi.
Reteta propusa de Amalia aa
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa