Cartofi cu costita

Taiem costita felii si se rumeneste in ulei incins, apoi se scoate pe o farfurie. In uleiul ramas se rumeneste o ceapa tocata marunt, care se stinge c

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi noi
  • sare
  • 200 g costita afumata
  • 1 ceapa de apa
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 lingurita de faina
  • verdeata
  • piper

Mod de preparare

Taiem costita felii si se rumeneste in ulei incins, apoi se scoate pe o farfurie. In uleiul ramas se rumeneste o ceapa tocata marunt, care se stinge cu o ceasca de apa si un pahar de vin alb.

Curatam cartofii, apoi se spala si se taie felii pe lung, se mai spala o data si se pun in sosul de ceapa.

Se adauga faina desfacuta in apa rece, se toarna sosul peste cartofi, se adauga putina sare si se acopera vasul.

Mincarea se face la foc mic.

Se fierb cartofii 20 de minute, dupa care se adauga costita felii, piper boabe si putin usturoi.

Mincarea se scade bine si se serveste calda, presarata cu verdeata tocata marunt.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert Tiramisu

Cel mai rapid desert! Si atat de buuuun!

Desert Tiramisu
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos