Se fierb cartofii cu coaja aprox. 20 de minute. Intre timp ardeii se tai fasii, iar ceapa rondele. Crenvurstii se tai si ei rondele nu foarte subtiri
Se fierb cartofii cu coaja aprox. 20 de minute. Intre timp ardeii se tai fasii, iar ceapa rondele. Crenvurstii se tai si ei rondele nu foarte subtiri. Se spala rozmarinul si se rup frunzele. Se curata cartofii fierti. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, si se prajesc cartofii intregi, impreuna cu ardeii, amestecand din cand in cand. Dupa 5 minute se adauga ceapa si crenvurstii, iar la final se presara cu frunzele de rozmarin si se condimenteaza cu sare si piper.
Alte retete culinare recomandate
Ciulama de ciuperci
Iahnie de fasole
Legume la cuptor
"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj