Cartofi cu crenvursti

Se fierb cartofii cu coaja aprox. 20 de minute. Intre timp ardeii se tai fasii, iar ceapa rondele. Crenvurstii se tai si ei rondele nu foarte subtiri

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g cartofi
  • 4 ardei californieni (2 rosii
  • 2 galbeni)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 6 crenvursti
  • 2 linguri ulei
  • ½ legatura rozmarin
  • Sare
  • Boia

Mod de preparare

Se fierb cartofii cu coaja aprox. 20 de minute. Intre timp ardeii se tai fasii, iar ceapa rondele. Crenvurstii se tai si ei rondele nu foarte subtiri. Se spala rozmarinul si se rup frunzele. Se curata cartofii fierti. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, si se prajesc cartofii intregi, impreuna cu ardeii, amestecand din cand in cand. Dupa 5 minute se adauga ceapa si crenvurstii, iar la final se presara cu frunzele de rozmarin si se condimenteaza cu sare si piper.

Alte retete culinare recomandate

Ciulama de ciuperci

Iahnie de fasole

Legume la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca