Cartofi cu crenvursti

Se fierb cartofii cu coaja aprox. 20 de minute. Intre timp ardeii se tai fasii, iar ceapa rondele. Crenvurstii se tai si ei rondele nu foarte subtiri

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g cartofi
  • 4 ardei californieni (2 rosii
  • 2 galbeni)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 6 crenvursti
  • 2 linguri ulei
  • ½ legatura rozmarin
  • Sare
  • Boia

Mod de preparare

Se fierb cartofii cu coaja aprox. 20 de minute. Intre timp ardeii se tai fasii, iar ceapa rondele. Crenvurstii se tai si ei rondele nu foarte subtiri. Se spala rozmarinul si se rup frunzele. Se curata cartofii fierti. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, si se prajesc cartofii intregi, impreuna cu ardeii, amestecand din cand in cand. Dupa 5 minute se adauga ceapa si crenvurstii, iar la final se presara cu frunzele de rozmarin si se condimenteaza cu sare si piper.

Alte retete culinare recomandate

Ciulama de ciuperci

Iahnie de fasole

Legume la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...