Se curata cartofii si se taie rondele subtiri.Se pune ficatelul intr-o tigaie mai mare cu putin ulei neincins,la foc moderat.Cand isi schimba culoarea
Se curata cartofii si se taie rondele subtiri.Se pune ficatelul intr-o tigaie mai mare cu putin ulei neincins,la foc moderat.Cand isi schimba culoarea se adauga cartofii si o ceasca de apa.Dupa doua -trei minute se adauga condimente dupa gust:sare sau vegeta,piper si ce va mai place.Se amesteca des pentru a zdrobi cartofii care astfel vor imprumuta aroma ficatelului.Se mai adauga apa daca este necesar.Cand toate ingrendientele s-au inmuiat este gata.
Pentru ca zmeura este putina si o am in gradina doar 1-2 saptamani pe an, mi-am propus sa fac si o reteta frumoasa cu ea, asa...
Desert tort cu ciocolata si zmeuraOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj