Cartofi cu ou

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie felii. Intr-o tava de iena se caleste ceapa cu o lingura de unt. Se adauga cartofii si cele trei oua.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi
  • jumatate de ceapa (mare)
  • o lingura de unt
  • 3 oua
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • o lingura de ulei
  • 200g branza telemea de vaca
  • un pliculet de parmezan

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie felii. Intr-o tava de iena se caleste ceapa cu o lingura de unt. Se adauga cartofii si cele trei oua. Se taie branza cubulete sau data prin razatoare si se adauga la continut. Se adauga vegeta, sare si piper dupa gust, o lingura, doua de ulei si trei sferturi de cana de apa. Se baga la cuptor pana se rumenesc cartofii. Adaugati praful de parmezan deasupra si mai lasati 2 minute.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...