Cartofi cu patrunjel

Se curata cartofii, se spala, se taie rondele. Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Se pune ulei intr-o cratita in care se pun la foc cartofii cu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • sare
  • piper macinat
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se curata cartofii, se spala, se taie rondele.

Patrunjelul se spala si se toaca marunt.

Se pune ulei intr-o cratita in care se pun la foc cartofii cu putina apa.

Se adauga patrunjelul, se condimenteaza cu sare si piper si se fierb inabusitt, sub capac,la flacara economica. Pe parcurs, se mai amesteca si se completeaza apa evaporata ca sa nu se prinda cartofii. Se servesc cu salata de castraveti cu usturoi.
Este o reteta foarte simpla dar gustoasa.

Alte retete cu cartofi

Cartofi la cuptori

Musaca de cartofi

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pui cacciatore

"retete pentru mese in familie"

Pui cacciatore
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca