Curatam cartofii, se spala in multa apa rece si se pun peste ceapa calita cu doua linguri de unt. Peste cartofi se taie marunt usturoi, se pun feliile
Curatam cartofii, se spala in multa apa rece si se pun peste ceapa calita cu doua linguri de unt. Peste cartofi se taie marunt usturoi, se pun feliile de salam si se sareaza putin, dupa care se acopera vasul si se lasa sa fiarba la foc mic. Cind cartofii sint fierti, se pune deasupra lor verdeata tocata si un pahar de smintina.
Se servesc fierbinti, cu salata picanta de rosii si ardei gras.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti