Cartofi cu salam la cuptor

Curatam cartofii, se spala in multa apa rece si se pun peste ceapa calita cu doua linguri de unt. Peste cartofi se taie marunt usturoi, se pun feliile

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi noi
  • 1/4 kg salam
  • usturoi
  • sare
  • 1 ceapa
  • verdeata tocata
  • 1 pahar de smintina
  • 2 linguri de unt

Mod de preparare

Curatam cartofii, se spala in multa apa rece si se pun peste ceapa calita cu doua linguri de unt. Peste cartofi se taie marunt usturoi, se pun feliile de salam si se sareaza putin, dupa care se acopera vasul si se lasa sa fiarba la foc mic. Cind cartofii sint fierti, se pune deasupra lor verdeata tocata si un pahar de smintina.
Se servesc fierbinti, cu salata picanta de rosii si ardei gras.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...