Se taie ceapa sferturi si se pune cu slanina taiata felii in tigaie,pe foc mic.Se presara cu faina si se lasa sa se rumeneasca,apoi se toarna apa,buli
Se taie ceapa sferturi si se pune cu slanina taiata felii in tigaie,pe foc mic.Se presara cu faina si se lasa sa se rumeneasca,apoi se toarna apa,bulionul si putin zahar ars pt culoare.Se lasa sa fiarba 15 minute si se adauga cartofii taiati sferturi,sare,piper,putin cimbru,o foaie de dafin si se lasa sa fiarba la foc potrivit sau chiar in cuptor.Cand sunt fierti cartofii si scazuti se scoate dafinul.
Se servesc fierbinti.
Melcişorii ăştia sunt preferaţii mamei mele. De data aceasta am ales să-i pregătesc dintr-un aluat pufos de brioşe,...
Melcisori cu nuca si gem de maceseOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj