Cartofii se curata de coaja,se spala si se taie cuburi.Se pune in cratita putina apa sa fiarba si cand clocoteste se pun cartofii si se lasa sa dea ca
Cartofii se curata de coaja,se spala si se taie cuburi.Se pune in cratita putina apa sa fiarba si cand clocoteste se pun cartofii si se lasa sa dea cateva clocote,apoi se scurg si se pun in lapte cu 30g unt.Se lasa sa fiarba pana scade laptele si se toarna smantana amestecata cu faina,apoi se mai pun 20g unt,se lasa sa dea 2-3 clocote si se servesc.
Cum vrei;calzi sau reci
Anul aceasta, de ziua mea, am pregatit un tortulet rapid, pentru ca stiam ca o sa vina pe la mine cativa prieteni si nu...
Desert tort cu piscoturi, crema de portocale si fructe tropicaleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj