Cartofi cu umplutura picanta

Se fierb cartofii in coaja in apa sarata si apoi se decojesc si se taie un capacel. Se scobesc de miez cu atentie. Se pun intr-o tava unsa cu putin u

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g cartofi
  • 100 g unt
  • 5 linguri mustar iute
  • sare
  • piper
  • maghiran
  • praf de chili
  • 100 g pesmet

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja in apa sarata si apoi se decojesc si se taie un capacel. Se scobesc de miez cu atentie. Se pun intr-o tava unsa cu putin ulei. Untul, mustarul, sare, piper, condimente si pesmetul se amesteca bine. Se adauga miezul cartofilor, zdrobit cu furculita si putina verdeata tocata. Se umplu cartofii si se dau 15 min la cuptor.
Se servesc cu salata de rosii

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii