Vinetele se spala, se taie asa cum sint in coaja, in cuburi sau felii, dupa preferinta, se prajesc usor in uleiul incins apoi se lasa se se scurga de
Vinetele se spala, se taie asa cum sint in coaja, in cuburi sau felii, dupa preferinta, se prajesc usor in uleiul incins apoi se lasa se se scurga de ulei. Intre timp se taie ceapa marunt si se pune la calit. Dupa ce ceapa este bine calita se taie cartofii cubulete, se adauga usturoiul pisat si vinetele scurse de ulei. Se coace la foc potrivit iar la sfirsit se adauga mararul taiat marunt.
Se poate servi cu salata verde
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa