Cartofi noi,rotunzi,din cei mai marisori,rasi de coaja,spalati,se pun cu unt,sare si putina apa sa fiarba acoperiti cu un capac,pe foc mic,pana scade
Cartofi noi,rotunzi,din cei mai marisori,rasi de coaja,spalati,se pun cu unt,sare si putina apa sa fiarba acoperiti cu un capac,pe foc mic,pana scade apa de tot,apoi se pun la cuptor sa se rumeneasca frumos.Nu se amesteca in ei,ci numai se scutura cratita pentru a se intoarce pe toate partile si a se rumeni uniform.
cand se scot din cuptor.
E vara, e cald, mie una nu-mi place sa "fac foc" in bucatarie, asa ca aleg retete simple care se fac repede. Partea buna e ca...
Spaghete cu sos de rosii si busuiocIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.