Cartofi noi,rotunzi,din cei mai marisori,rasi de coaja,spalati,se pun cu unt,sare si putina apa sa fiarba acoperiti cu un capac,pe foc mic,pana scade
Cartofi noi,rotunzi,din cei mai marisori,rasi de coaja,spalati,se pun cu unt,sare si putina apa sa fiarba acoperiti cu un capac,pe foc mic,pana scade apa de tot,apoi se pun la cuptor sa se rumeneasca frumos.Nu se amesteca in ei,ci numai se scutura cratita pentru a se intoarce pe toate partile si a se rumeni uniform.
cand se scot din cuptor.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti