Cartofii se curata, se taie rondele si se fierb pe jumatate. Ceapa se taie pestisori si se opareste, ouale se fierb tari si se taie rondele, iar patru
Cartofii se curata, se taie rondele si se fierb pe jumatate. Ceapa se taie pestisori si se opareste, ouale se fierb tari si se taie rondele, iar patrunjelul se toaca marunt. Cartofii se asaza intr-o tava si se amesteca impreuna cu untul topit, sarea si piperul. Se adauga rondelele de oua si ceapa amestecata cu boiaua. Se introduc la cuptor pentru 5-6 minute la foc mare.
Se servesc prasarati cu patrunjel verde.
Alte retete culinare:
Tocana de ciuperci
Ciorba radauteana
Tocanita de carne cu cartofi
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti