Cartofii se curata, se taie rondele si se fierb pe jumatate. Ceapa se taie pestisori si se opareste, ouale se fierb tari si se taie rondele, iar patru
Cartofii se curata, se taie rondele si se fierb pe jumatate. Ceapa se taie pestisori si se opareste, ouale se fierb tari si se taie rondele, iar patrunjelul se toaca marunt. Cartofii se asaza intr-o tava si se amesteca impreuna cu untul topit, sarea si piperul. Se adauga rondelele de oua si ceapa amestecata cu boiaua. Se introduc la cuptor pentru 5-6 minute la foc mare.
Se servesc prasarati cu patrunjel verde.
Alte retete culinare:
Tocana de ciuperci
Ciorba radauteana
Tocanita de carne cu cartofi
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa