Cartofi frantuzesti

Se spala cartofii si se pun nla fiert necuratati in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert se curata de coaja si se taie rondele. Se ia o tava se unge bine c

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600g cartofi
  • 4 oua fierte
  • 200g smantana
  • 2 oua
  • 100g unt
  • 200g cascaval ras
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se spala cartofii si se pun nla fiert necuratati in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert se curata de coaja si se taie rondele. Se ia o tava se unge bine cu margarina si se asaza un strat felii de cartofi, un strat felii oua fierte, cate putina smantana si cascaval ras. Apoi se repeta aceleasi straturi de ingrediente. Ultimul strat trebuie sa fie de cartofi peste care se toarna restul de smantana amestecat cu cele doua oua si se presara cascaval ras. Se da la cuptor pana se gratineaza.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu broccoli si sos de rosii

Un pranz de post delicios!

Paste cu broccoli si sos de rosii
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca