Cartofi frantuzesti cu branza

Fierbe cartofii in coaja. Curata-i si aseaza un strat de felii de cartofi intr-o tava unsa cu ulei. Amesteca chefirul cu malaiul fiert si cu branza, p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 0.5 kg branza
  • 2 pahare kefir
  • 1 lingura malai
  • seminte de susan
  • putin ulei
  • sare

Mod de preparare

Fierbe cartofii in coaja. Curata-i si aseaza un strat de felii de cartofi intr-o tava unsa cu ulei. Amesteca chefirul cu malaiul fiert si cu branza, pune peste cartofi si presara putina sare. Mai aseaza cate un strat, iar deasupra presara seminte de susan. Gratineaza-l timp de 15-20 de minute in cuptorul incins.
Alte retete recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciorba radauteana

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...