Cartofi frantuzesti cu brinza

Se fierb cartofi intregi si in coaja dupa ce in prealabil au fost spalati. Aveti nevoie de un vas yena nu foarte inalt in forma dreptunghiulara - sau

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 cartofi medii
  • 500 - 700 gr brinza telemea de oi
  • 3 oua
  • margarina

Mod de preparare

Se fierb cartofi intregi si in coaja dupa ce in prealabil au fost spalati. Aveti nevoie de un vas yena nu foarte inalt in forma dreptunghiulara - sau o tava mai mica de gatit nu cea de la aragaz. Se unge cu margarina foarte bine. Se bat ouale pana se fac spuma. Iar branza se rade. Duap ce a fost unsa tava se pun cate un start de cartofi taiati rondele, un start de branza si inca un start de cartofi cu inca un start de branza; se adauga ouale spuma peste intreaga compozitie si se lasa in cuptor la foc mediu timp de aproximativ 20-30 min.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa