Azi o sa iti arat cum sa pregatesti o reteta delicoasa de cartofi frantuzesti la cuptor cu cascaval Sofia de la Delaco.
Azi o sa iti arat cum sa pregatesti o reteta delicoasa de cartofi frantuzesti la cuptor cu cascaval Sofia de la Delaco.
Incepi prin a pregati cartofii, pe care ii tai in rondele de aproximativ 1 cm grosime si ii asezonezi cu sare si piper. Intr-un vas mai mare, asezi apoi in straturi cartofii si cascavalul ras.
Separat intr-un bol amesteci smantana, cu laptele si cele doua oua. Mai apoi torni aceasta compozitie peste straturile de cartofi si cascaval Sofia, presari cascavalul ramas si pui la cuptor (180 grade) pentru 40-50 de min.
Pentru o crusta crocanta si gustoasa, indeparteaza capacul si mai lasa la cuptor inca 10 minute, pana ce cascavalul se rumeneste.
Suna minunata pentru o cina cu cei dragi, nu-i asa?
Pofta buna!
Cartofii frantuzesti gratinati se servesc calzi.
Intr-o seara rece, chiar friguroasa, cum ar fi sa coaceti niste cornuri pufoase, delicioase, cu fructe de toamna? Va spun eu,...
Desert cornuri cu sana si fructe de toamnaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj