Cartofi la cuptor

Cuptorul se incinge la 210 grade. Cartofii se curata, se taie cubulete, se fireb in apa fierbinte, se strecoara si se zdrobesc. Galbenusurile se ame

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 4 galbenusuri
  • 100 ml frisca pentru gatit
  • 250 grame cascaval ras
  • 1 lingurita mustar
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Cuptorul se incinge la 210 grade.

Cartofii se curata, se taie cubulete, se fireb in apa fierbinte, se strecoara si se zdrobesc.

Galbenusurile se amesteca bine cu frisca pentru gatit, mustarul, cascavalul si piperul si se adauga la cartofi.

Se unge o tava si se fac forme ca si bezelele, cu cornul de patiserie.

Se coc 20 minute, pana devin aurii la culoare.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:

Cartofi magici

Cartofi umpluti

Papanasi de cartofi cu cascaval

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot

Bun aparatul asta, face mancare singur!

Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos