Cuptorul se incinge la 210 grade. Cartofii se curata, se taie cubulete, se fireb in apa fierbinte, se strecoara si se zdrobesc. Galbenusurile se ame
Cuptorul se incinge la 210 grade.
Cartofii se curata, se taie cubulete, se fireb in apa fierbinte, se strecoara si se zdrobesc.
Galbenusurile se amesteca bine cu frisca pentru gatit, mustarul, cascavalul si piperul si se adauga la cartofi.
Se unge o tava si se fac forme ca si bezelele, cu cornul de patiserie.
Se coc 20 minute, pana devin aurii la culoare.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:
Cartofi magici
Cartofi umpluti
Papanasi de cartofi cu cascaval
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa