Cartofi la cuptor

Cuptorul se incinge la 210 grade. Cartofii se curata, se taie cubulete, se fireb in apa fierbinte, se strecoara si se zdrobesc. Galbenusurile se ame

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 4 galbenusuri
  • 100 ml frisca pentru gatit
  • 250 grame cascaval ras
  • 1 lingurita mustar
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Cuptorul se incinge la 210 grade.

Cartofii se curata, se taie cubulete, se fireb in apa fierbinte, se strecoara si se zdrobesc.

Galbenusurile se amesteca bine cu frisca pentru gatit, mustarul, cascavalul si piperul si se adauga la cartofi.

Se unge o tava si se fac forme ca si bezelele, cu cornul de patiserie.

Se coc 20 minute, pana devin aurii la culoare.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:

Cartofi magici

Cartofi umpluti

Papanasi de cartofi cu cascaval

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...