Cartofi la cuptor

Portii
4
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi noi
  • mici – 800 g
  • boia dulce – ½ lingurita
  • boia iute – ½ lingurita
  • usturoi granulat – ½ lingurita
  • cimbru uscat – 1 lingurita
  • ulei de masline – 3 linguri
  • sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• amestecati toate condimentele intr-un castronel
• spalati si curatati cartofii si apoi puneti-i intr-un bol
• stropiti-i cu uleiul de masline si condimentati-i bine cu mixul de condimente
• asezati-i bine intr-o tava de cuptor cu hartie de copt
• introduceti-i in cuptorul electric incins in prealabil la 180⁰C pentru cca 40-45 de minute (in functie de dimensiunea cartofilor) sau pana cand intra furculita foarte usor in ei
• odata ce s-a racit, puneti in caserola FoodSaver, atasati furtunul de vidare la caserola si aparatul de vidare FoodSaver si actionati functia „vidare". Puneti caserola in frigider. Acum puteti pastra mancarea fresh mai mult timp si totodata sa o luati cu voi la serviciu.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide