Cartofi la cuptor

Se fierbe ouale si cartofii in coaja, dupa care se taie felii, atat ouale cat si cartofii. Se aseaza in straturi, intr-o tava inalta: 1 strat de carto

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • cartofi
  • 250 gr smantana
  • 4 oua (depinde de numarul de portii)
  • patrunjel (de preferinta verde)
  • branza topita cu verdeata si margarina

Mod de preparare

Se fierbe ouale si cartofii in coaja, dupa care se taie felii, atat ouale cat si cartofii. Se aseaza in straturi, intr-o tava inalta: 1 strat de cartofi, 1 strat de oua, patrunjel presarat, branza rasa, branza topita cu verdeata si peste toate astea multa margarina si smantana. Dupa ce se termina straturile, se pune la cuptor dar nu inainte de a mai presara putin patrunjel pentru aspect.
Se servesc la 5 min. dupa ce au fost scosi din cuptor, pe farfurii intinse cu o lingura de smantana pe margine

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la draga de Rocsi si vreau sa va spun ca au iesit niste cornuri foarte bune si...

Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca