Se fierbe ouale si cartofii in coaja, dupa care se taie felii, atat ouale cat si cartofii. Se aseaza in straturi, intr-o tava inalta: 1 strat de carto
Se fierbe ouale si cartofii in coaja, dupa care se taie felii, atat ouale cat si cartofii. Se aseaza in straturi, intr-o tava inalta: 1 strat de cartofi, 1 strat de oua, patrunjel presarat, branza rasa, branza topita cu verdeata si peste toate astea multa margarina si smantana. Dupa ce se termina straturile, se pune la cuptor dar nu inainte de a mai presara putin patrunjel pentru aspect.
Se servesc la 5 min. dupa ce au fost scosi din cuptor, pe farfurii intinse cu o lingura de smantana pe margine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa