Cartofi se fierb in coaja nu prea tare. Cepele se curata si se taie marunt dupa care se prajesc impreuna cu usturoiul intr-o lingura de ulei sau marga
Cartofi se fierb in coaja nu prea tare. Cepele se curata si se taie marunt dupa care se prajesc impreuna cu usturoiul intr-o lingura de ulei sau margarina. e fundul tavii (de friptura) se pune smintina, dupa care se adauga cartofii taiati felii, impreuna cu sunca (taiata cuburi) si ceapa prajita, dupa care se face un sos. Sana se amesteca cu sare piper si un ou dupa care se pune deasupra. La sfirsit se pune cascaval razuit si se da la cuptor 20 minute.
Astazi va prezint Reteta de pogaci ardelenesti cu jumari. Sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, lapte,...
Reteta de pogaci ardelenesti cu jumariIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.