Cartofi la cuptor cu usturoi si sana

Cartofi se fierb in coaja nu prea tare. Cepele se curata si se taie marunt dupa care se prajesc impreuna cu usturoiul intr-o lingura de ulei sau marga

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. cartofi
  • 2 cepe potrivite
  • 1 catel de usturoi
  • smintina (sa fie tare)
  • 1 cutie de sana
  • 1 ou
  • cascaval sau brinza razuita
  • sunca

Mod de preparare

Cartofi se fierb in coaja nu prea tare. Cepele se curata si se taie marunt dupa care se prajesc impreuna cu usturoiul intr-o lingura de ulei sau margarina. e fundul tavii (de friptura) se pune smintina, dupa care se adauga cartofii taiati felii, impreuna cu sunca (taiata cuburi) si ceapa prajita, dupa care se face un sos. Sana se amesteca cu sare piper si un ou dupa care se pune deasupra. La sfirsit se pune cascaval razuit si se da la cuptor 20 minute.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...