Cartofi la tava

Cartofii, carnatii si ceapa se taie rondele, iar slanina in fasii. Punem putin ulei in tava, apoi adaugam putina slanina, apoi cate un strat de cartof

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 4 cepe rosii
  • 1 fir de carnati (pentru fiert)
  • slanina dupa gust (afumata)
  • sare
  • dupa gust
  • putin ulei

Mod de preparare

Cartofii, carnatii si ceapa se taie rondele, iar slanina in fasii. Punem putin ulei in tava, apoi adaugam putina slanina, apoi cate un strat de cartofi, ceapa, carnati, iar deasupra slanina sa fie peste tot putina untura. Cartofii se sareaza intre timp. Se coc in cuptor aprox. 2 ore.
Alte retete recomandate

Legume la cuptor

Mancare de mazare

Dovlecei umpluti

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!