Cartofi la tava

Cartofii, carnatii si ceapa se taie rondele, iar slanina in fasii. Punem putin ulei in tava, apoi adaugam putina slanina, apoi cate un strat de cartof

Timp pregatire
130 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 4 cepe rosii
  • 1 fir de carnati (pentru fiert)
  • slanina dupa gust (afumata)
  • sare
  • dupa gust
  • putin ulei

Mod de preparare

Cartofii, carnatii si ceapa se taie rondele, iar slanina in fasii. Punem putin ulei in tava, apoi adaugam putina slanina, apoi cate un strat de cartofi, ceapa, carnati, iar deasupra slanina sa fie peste tot putina untura. Cartofii se sareaza intre timp. Se coc in cuptor aprox. 2 ore.
Alte retete recomandate

Legume la cuptor

Mancare de mazare

Dovlecei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...