Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert cu putina sare; Cand sunt aproape fierti se opreste focul si se lasa la scurs; Intre timp inci
Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert cu putina sare;
Cand sunt aproape fierti se opreste focul si se lasa la scurs;
Intre timp incingem o tigaie (preferabil de teflon)da ies super si in ceun din ala de la tara, punem uleiul de masline.
Adaugam cartofi, ei o sa inceapa sa prinda o crusta galben aurie, ii amestecam bine ca sa se rumeneasca pe toate partile dupa care adaugam usturoiul in camasa doar zdrobit un pic cu podul palmei sau cu lama la cutit, usturoi pe care o sa il scoatem imediat ce vedem ca devine galbui.
Adaugam apoi rosiile taiate pe din doua pe care o sa le zdrobim la propriu cu lingura de lemn in tigaie acolo;
Adaugam sare si piper dupa gust si amestecam bine;
Cand rosiile sau inmuiat aruncam si ceapa verde tocata mai tinem un pic cat sa isi lase si ceapa aroma si gata.
Pofta buna!
P.S. sunt buni si asa de post si merg bine cu vin rosu.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti