Cartofi nisiposi

Se curata cartofii, se spala, se taie in bucati de marimea unei nuci si se fierb 3 minute. Sunca presata se prajeste in 2 linguri de ulei de masline p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 kg. de cartofi
  • 150 grame de sunca presata taiata bucatele mici
  • 3 linguri de pesmet
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata cartofii, se spala, se taie in bucati de marimea unei nuci si se fierb 3 minute. Sunca presata se prajeste in 2 linguri de ulei de masline pana devine crocanta (2-3 minute). Se adauga cartofii, pesmetul, sarea si piperul si se amesteca bine; se pune intr-o tava si se da la cuptor, incalzit in prealabil la 200°, 20 minute.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Caras la cuptor in sos de vin

Am cumparat doua bucati de caras mare si am facut unul in sos de vin.A iesit o minunatie!

Caras la cuptor in sos de vin
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca