Cartofii se fierb in coaja pe jumatate, se cojesc, apoi se taie in felii mari. Intr-o tava mare, in care am pus cateva picaturi de ulei de masline, p
Cartofii se fierb in coaja pe jumatate, se cojesc, apoi se taie in felii mari.
Intr-o tava mare, in care am pus cateva picaturi de ulei de masline, punem cartofii pe care i-am invartit prin pesmet.
Acoperim cu cateva felii de bacon si punem in cuptorul incalzit la 200 grade, timp de 1-1.5 ore, pane se rumenesc.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:
Cartofi magici
Cartofi umpluti
Papanasi de cartofi cu cascaval
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa