Cartofii noi nu se curata de coaja ci se rad cu cutitul sau se freaca cu o carpa cu sare.Se fierb in putina apa,cu marar tocat,cu unt si se lasa sa sc
Cartofii noi nu se curata de coaja ci se rad cu cutitul sau se freaca cu o carpa cu sare.Se fierb in putina apa,cu patrunjel tocat, cu unt si se lasa sa scada bine, apoi se pun in cuptor sa se rumeneasca.
Cu patrunjel verde tocat si eventual salata sau piept de pui la gratar.
Alta retete cu cartofi:
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti