Cartofi noi copti in unt cu salvie sunt usor de facut, rumeni si crocanti in exterior, aromati si moi in interior.
Cartofii noi se spala sub un jet de apa si se taie in jumatate.
Nu trebuie curatati de coaja sunt mai buni copti in coaja.
In schimb cartofii trebuie sa fie de marimi apropiate pentru a se coace deodata.
Se aseaza intr-o tava potrivita pentru cuptor intr-un singur strat.
Cateii de usturoi se zdrobesc doar si se aseaza printre cartofi, dupa care se presara salvia si ierburile aromate.
Untul se taie cuburi mici si se aseaza din loc in loc in tava printre cartofi.
Se dau la cuptorul incins la 160 de grade pana sunt rumeniti.
Se mai amesteca si se intorc din cand in cand.
Fiind cartofi noi, au mai multa apa, asa ca vor fi crocanti in exterior si moi si fragezi in interior.
Produsele mele preferate Shabby Chic sunt toate din gama romantic: http://shabbychicshop.ro/2441-romantic-vanilia?p=2
Cartofii noi copti se servesc sarati ca si garnitura.
Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti