Cartofi noi cu sos de smantana

Se caleste ceapa taiata marunt in ulei. Se adauga cartofii taiati cubulete, se presara boia si sare dupa gust, se adauga putina apa si se fierbe pana

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi noi
  • 1 ceapa rosie
  • Carnati
  • 3 oua
  • 300 ml smantana
  • Sare
  • Boia
  • Frunze de patrunjel
  • Ulei

Mod de preparare

Se caleste ceapa taiata marunt in ulei. Se adauga cartofii taiati cubulete, se presara boia si sare dupa gust, se adauga putina apa si se fierbe pana se inmoi cartofii. Cand cartofii incep sa se inmoaie se adauga rondelele de carnati, feliile de oua fierte si smantana. Se fierb impreuna toate ingredientele si la final se presara cu frunze de patrunjel maruntite.
Se poate servi cu salata verde.

Alte retete simple recomandate

Legume la cuptor

Mancare de mazare

Dovlecei umpluti

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!