Se curata cartofii de coaja, apasind cu lama unui cutit ascutit, se spala in mai multe ape reci, dupa care se sareaza putin si se pun sa se prajeasca
Se curata cartofii de coaja, apasind cu lama unui cutit ascutit, se spala in mai multe ape reci, dupa care se sareaza putin si se pun sa se prajeasca in ceaun, cu o ceasca dp ulei.
Cind s-au rumenit, se taie deasupra lor doua rosii decojite si se pune capac pe ceaun.
II fierbem cartofii inabusit zece minute, se adauga apoi usturoiul tocat marunt si se stinge focul.
Se presara deasupra marar tocat fin si se servesc cu salata de sezon, alaturi de ochiuri romanesti.
Alre retete romanesti
Cartofi la cuptor
Tocana de ciuperci
Tocana cartofi cu carne
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa