Cartofi pai

Se curata cartofii, dupa care se taie felii nu mai mari de 5 mm, se adauga intr-o cratita cu ulei incin. Daca uleiul nu este incins cartofii se inmoai

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi marime medie
  • sare
  • vegeta (optional)
  • ulei

Mod de preparare

Se curata cartofii, dupa care se taie felii nu mai mari de 5 mm, se adauga intr-o cratita cu ulei incin. Daca uleiul nu este incins cartofii se inmoaie si se rup. Dupa ce s-au inrosit, se scot si se adauga sare si vegeta.
Se servesc calzi, cu friptura sau cu smintina, ketch-up, mustar

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura frageda cu branza si capsuni

picnicul bucatarasilor Aceasta reteta rapida si delicioasa e numai buna pentru un picnic alaturi de bucatarasi. Recent am...

Desert prajitura frageda cu branza si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii