Cartofii piure cu legume de post este o mancare ce vine din Belgia unde se consuma foarte des. Sunt foarte usor de preparat, o mancare cu legume delicioasa si sanatoasa.
Curata si taie legumele tari in bucati mari, ca pentru fiert. Pune-le intr-o oala, adauga apa cat sa le acopere si lasa sa fiarba la foc mic. Scurge-le de apa dupa ce s-au patruns.
Toaca ceapa marunt si desparte frunzele de varza tocandu-le si pe ele. Caleste-le in putin ulei de masline cat sa se inmoaie si lasa deoparte.
Paseaza cu o furculita legumele fierte, dar nu foarte fin. Adauga ceapa si varza cu uleiul de masline in care au fost calite si amesteca pentru omogenizare.
Adauga maslinele taiate bucati mic, si frunzele de patrunjel si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Serveste piureul de cartofi cu legume de post cald.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii