Cartofii se spala, se taie in jumatati pe lungime, si se pun intr-o tava unsa cu unt cu partea taiata in sus. Partea taiata se unge cu ulei de maslin
Cartofii se spala, se taie in jumatati pe lungime, si se pun intr-o tava unsa cu unt cu partea taiata in sus.
Partea taiata se unge cu ulei de masline, sare, piper si presaram chimion.
Se prajesc in cuptorul preincalzit, la temperatura de 220 grade, aprox. 35 de minute, pana se inmoaie.
Alte retete recomandate
Salata de ciuperci cu cartofi
Tocanita de cartofi
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la draga de Rocsi si vreau sa va spun ca au iesit niste cornuri foarte bune si...
Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj