Se curata cartofii, se taie pai si se pun intr-o tigaie (de preferabil de Teflon) cu ulei incins. Separat se bat ouale cu 3 linguri de smintina, sare
Se curata cartofii, se taie pai si se pun intr-o tigaie (de preferabil de Teflon) cu ulei incins. Separat se bat ouale cu 3 linguri de smintina, sare, piper (3 virfuri de cutit) si sunca taiata felii subtiri(max. 1 cm latime). Cind cartofii s-au rumenit, se scoate uleiul ramas (se mai lasa 2 linguri, sa nu se arda ouale batute) si se introduc ouale batute. Dupa ce se formeaza un strat mai tare de ou se taie continutul in patru si se intoarce sa se poata praji si oul crud de deasupra. Cand este gata, se scoate si se asaza pe doua farfurii.
Se servesc cu smintina, si deasupra se pun 2-3 linguri de mazare
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii