Se curata cartofii,se spala si se taie felii subtiri,apoi feliile se taie sub forma de chibrituri care se usuca intr-un servet.Se pune ulei mai mult i
Se curata cartofii,se spala si se taie felii subtiri,apoi feliile se taie sub forma de chibrituri care se usuca intr-un servet.Se pune ulei mai mult intr-un ceaun si cand uleiul s-a infierbantat se pun cartofii,cate putini,sa se prajeasca.Se scot cu lingura cu gauri,se scurg bine si se pun intr-un vas,tot la caldura,pana ce s-au prajit toti.
Se sareaza in momentul in care se servesc,astfel se inmoaie si nu mai sunt crocanti.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti