Cartofi rapizi cu ceapa

Cartofii rapizi cu ceapa este o mancare de cartofi extrem de simpla si delicioasa. Se fierb cartofii cu coaja. Se curata, se taie felii. Se taie o ceapa marunt.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura untura
  • sare.

Mod de preparare

Cartofii rapizi cu ceapa este o mancare de cartofi extrem de simpla si delicioasa. Se fierb cartofii cu coaja. Se curata, se taie felii. Se taie o ceapa marunt, se pune la foc cu untura fierbinte. Cand ceapa s-a muiat, se adauga cartofii si sarea, si se tin pe foc pana se infierbanta. Se amesteca din cand in cand ca sanu se prinda de fund si sa nu se arda ceapa.


Cartofii cu ceapa sunt buni si reci.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de legume

Supa crema de legume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca