Cartofi rasi la cuptor

Se caleste ceapa tocata, se raceste si se amesteca cu cartofii rasi si ingredientele (de gust). Se toarna intr-o tava unsa si incinsa. Se da la cuptor

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cartofi rasi
  • 2 cepe tocate
  • 4 oua batute
  • sare si piper

Mod de preparare

Se caleste ceapa tocata, se raceste si se amesteca cu cartofii rasi si ingredientele (de gust). Se toarna intr-o tava unsa si incinsa. Se da la cuptor 35 minute.


Se pot consuma ca atare, cu ketchup sau ca garnitura. Se pot servi si cu un sos din 3 rosii date prin razatoare, usturoi pisat (2 catei), sare si piper.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!