Cartofi saracuti

Se fierb cartofii, ceapa se toaca marunt. Cartofii, pe trei sferturi fierti, se curata de coaja si se taie cuburi. Ceapa se pune la calit in grasime c

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cartofi
  • 6 cepe
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingura pasta rosii
  • 3 linguri untura sau un pahar ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb cartofii, ceapa se toaca marunt. Cartofii, pe trei sferturi fierti, se curata de coaja si se taie cuburi. Ceapa se pune la calit in grasime cu boia, pasta rosii, sare si piper. Dupa ce s-a muiat ceapa, se adauga cartofii la prajit, sa prinda coaja.


Cind cartfoii sint rumeniti, se servesc simpli sau linga o friptura

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi si ficat de pui la cuptor, cu diverse sosuri

Era prea lung titlul sa adaug si sosurile, asa ca am scris diverse, dar de fapt am preparat doua. Fiecare a servit cu sosul...

Cartofi si ficat de pui la cuptor, cu diverse sosuri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca