Se taie ardeiul si cartofii in cuburi. Se curata ceapa si usturoiul, apoi se taie marunt. Carnaciorii sunt taiati feliute si prajiti in 3 linguri ulei
Se taie ardeiul si cartofii in cuburi. Se curata ceapa si usturoiul, apoi se taie marunt. Carnaciorii sunt taiati feliute si prajiti in 3 linguri ulei, apoi se scot deoparte. Se mai prajesc ardeii, cartofii, ceapa si usturoiul in acelasi ulei in care s-au prajit carnatii. Se adauga pasta de ardei, supa, cimbrul, sarea si piperul si se fierbe totul cam 15 minute. Cu 5 minute inainte de scurgerea timpului de fierbere, se adauga si carnatii. Se incinge restul uleiului intr-o tigaie si se fac oua ochiuri. Se sareaza.
Se condimenteaza mancarea dupa gust si se serveste cu ouale ochiuri si cu patrunjel deasupra.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti