Cartofi taranesti

Cartofii fierti in coaja se taie felii subtiri. Costita se taie cuburi, iar ceapa se toaca marunt. In putin unt incins se caleste ceapa si costita pin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. cartofi fierti
  • 250 gr. costita
  • 2 cepe mari
  • 200 gr. brinza rasa
  • 6 oua
  • 150 ml lapte
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii fierti in coaja se taie felii subtiri. Costita se taie cuburi, iar ceapa se toaca marunt. In putin unt incins se caleste ceapa si costita pina se moaie putin. Se ia o forma yena care se unge si se pun straturi alternative de cartofi si costita cu ceapa. Se presara brinza rasa, sare si piper intre staturi. Peste ultimul strat care va fi de cartofi se toarna laptele batut cu ouale. Se coace la foc potrivit 45-50 min.
Se serveste fierbinte sau rece

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii