Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, ceapa se taie julein iar baconul se feliaza si se taie bucatele. Se curata cartofii de coaja si se taie
Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, ceapa se taie julein iar baconul se feliaza si se taie bucatele. Se curata cartofii de coaja si se taie cuburi. Se prajesc apoi intr-o tigaie si cand sunt aproape rumeniti se adauga ceapa, baconul, piperul si sarea, continuandu-se prajirea pana se inmoaie ceapa.
Mancarea se serveste calda.
retete culinare:
Ciuperci la cuptor
Placinta de dovleac
Tocana cu orez si legume
Aceasta rulada este grozava, atat calda cat si rece! Am servit din ea fie cu un pahar de iaurt, fie faceam repede o salata...
Aperitiv rulada cu sunca si branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj