Cartofii se fierb. Pastrama taiata bucatele se rumeneste usor, dupa care se adauga ciupercile, se condimenteaza. Se amesteca cartofii fierti cu pastra
Cartofii se fierb.
Pastrama taiata bucatele se rumeneste usor, dupa care se adauga ciupercile, se condimenteaza.
Se amesteca cartofii fierti cu pastrama si ciupercile, se presara cu verdetata si piper.
Am servit cartofii cu o salata de varza si morcovi rasi!
Se serveste cu ardei iuti si daca avem cu o lingura de smantana.
Pofta buna!
Reteta cartofi taranesti a fost propusa de Monica pe forum culinar.ro
Alte retete cu cartofi gasiti aici:
Barcute de cartofi copti,
Karottengemüse, mancarica de morcovi si cartofi,
Cartofi crocanti cu malai
Cu totii stim ca pentru a prepara o ciorba de burta necesita mult timp, insa astazi vin cu o varianta mai rapida, de a o gati...
Ciorba de burta expressOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj