cartofi taranesti

Cartofii se fierb. Pastrama taiata bucatele se rumeneste usor, dupa care se adauga ciupercile, se condimenteaza. Se amesteca cartofii fierti cu pastra

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi - 1 kg
  • pastrama/muschi afumat/sunca presata - 250 grame
  • ciuperci taiate - 1 cutie
  • sare
  • piper
  • verdeata

Mod de preparare

Cartofii se fierb.

Pastrama taiata bucatele se rumeneste usor, dupa care se adauga ciupercile, se condimenteaza.

Se amesteca cartofii fierti cu pastrama si ciupercile, se presara cu verdetata si piper.

Am servit cartofii cu o salata de varza si morcovi rasi!


Se serveste cu ardei iuti si daca avem cu o lingura de smantana.

Pofta buna!

Reteta cartofi taranesti a fost propusa de Monica pe forum culinar.ro

Alte retete cu cartofi gasiti aici:

Barcute de cartofi copti,

Karottengemüse, mancarica de morcovi si cartofi,

Cartofi crocanti cu malai

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta express

Cu totii stim ca pentru a prepara o ciorba de burta necesita mult timp, insa astazi vin cu o varianta mai rapida, de a o gati...

Ciorba de burta express
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca