cartofi taranesti

Cartofii se fierb. Pastrama taiata bucatele se rumeneste usor, dupa care se adauga ciupercile, se condimenteaza. Se amesteca cartofii fierti cu pastra

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi - 1 kg
  • pastrama/muschi afumat/sunca presata - 250 grame
  • ciuperci taiate - 1 cutie
  • sare
  • piper
  • verdeata

Mod de preparare

Cartofii se fierb.

Pastrama taiata bucatele se rumeneste usor, dupa care se adauga ciupercile, se condimenteaza.

Se amesteca cartofii fierti cu pastrama si ciupercile, se presara cu verdetata si piper.

Am servit cartofii cu o salata de varza si morcovi rasi!


Se serveste cu ardei iuti si daca avem cu o lingura de smantana.

Pofta buna!

Reteta cartofi taranesti a fost propusa de Monica pe forum culinar.ro

Alte retete cu cartofi gasiti aici:

Barcute de cartofi copti,

Karottengemüse, mancarica de morcovi si cartofi,

Cartofi crocanti cu malai

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...