Cartofi umpluti cu branza si afumaturi

Cartofii fierti (in coaja) se lasa sa se raceasca. Cat timp s-au racit cartofii, am pus in robot cele doua tipuri de branza, sare piper, parmezan si c

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-7 cartofi de marime medie
  • 100 gr branza tartinabila
  • 50 gr mozzarela
  • 75-100 gr de ...ceva afumat (prosciutto
  • muschi file
  • kaiser etc)
  • 2 lingurite de parmezan
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii fierti (in coaja) se lasa sa se raceasca. Cat timp s-au racit cartofii, am pus in robot cele doua tipuri de branza, sare piper, parmezan si carnea afumata ( eu am fiert-o 5 minute inainte de a o folosi, dar nu e obligatoriu) si am obtinut o pasta. Pentru ca mi s-a parut putin prea fada, am adaugat o felie foarte subtire de unt.

Dupa ce s-au racit cartofii, i-am curatat de coaja, i-am taiat in jumatati si i-am scobit la mijloc si le-am umplut cu amestecul obtinut

Sper sa va placa.

Reteta poatata de Narnia

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...