Cartofi umpluti cu branza si afumaturi

Cartofii fierti (in coaja) se lasa sa se raceasca. Cat timp s-au racit cartofii, am pus in robot cele doua tipuri de branza, sare piper, parmezan si c

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-7 cartofi de marime medie
  • 100 gr branza tartinabila
  • 50 gr mozzarela
  • 75-100 gr de ...ceva afumat (prosciutto
  • muschi file
  • kaiser etc)
  • 2 lingurite de parmezan
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii fierti (in coaja) se lasa sa se raceasca. Cat timp s-au racit cartofii, am pus in robot cele doua tipuri de branza, sare piper, parmezan si carnea afumata ( eu am fiert-o 5 minute inainte de a o folosi, dar nu e obligatoriu) si am obtinut o pasta. Pentru ca mi s-a parut putin prea fada, am adaugat o felie foarte subtire de unt.

Dupa ce s-au racit cartofii, i-am curatat de coaja, i-am taiat in jumatati si i-am scobit la mijloc si le-am umplut cu amestecul obtinut

Sper sa va placa.

Reteta poatata de Narnia

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...