Cartofii spalati si stersi se pun la cuptor. Dupa ce s-au copt, se lasa citeva minute sa se raceasca, apoi se taie in doua in lung, si se scobesc cu o
Cartofii spalati si stersi se pun la cuptor. Dupa ce s-au copt, se lasa citeva minute sa se raceasca, apoi se taie in doua in lung, si se scobesc cu o lingura scotind miezul intr-un castron. Coaja nu trebuie rupta, de aceea se lucreaza cu grija. Miezul se amesteca cu unt, brinza rasa, chimen si putina sare dupa gust. Se umplu cartofii la loc, de data aceasta mijlocul va fi mai rotunjor. Se asaza pe un graten si se tin 15-20 minute la cuptor incins, apoi se servesc. Cartofii preparati 70 minse mai pot acoperi cu un sos alb sau cu sos de rosii. Se mai pot pregati, la fel, cartofii umpluti cu ciuperci, orez, sunca etc.
Tiramisu reţetă originală Un desert usor si rafinat!
Desert tort Tiramisu reţetă originalăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura