Cartofii umpluti cu telemea de oi sunt mancaruri de cartofi cu branzeturi delicioase. Cartofii se spala, se introduc in apa cu sare, se fierb, se curata de coaja.
Cartofii umpluti cu telemea de oi sunt mancaruri de cartofi cu branzeturi delicioase. Cartofii se spala, se introduc in apa cu sare, se fierb, se curata de coaja, se taie in doua si se scoate miezul. Branza se spala, se rade. Patrunjelul verde se spala, se taie marunt. Oul se spala sub jet de apa rece. Branza se amesteca cu ou, sare, boia, piper si unt. Cu aceasta compozitie se umplu cartofii. in tava unsa cu ulei se aseaza cartofii si se introduc la cuptor 30 minute pentru gratinare.
Cartofii umpluti cu telemea de oi se servesc calzi, cu smantana si patrunjel verde deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa