Chiftele de cartofi prajite in ulei

Pentru chiftelele de cartofi prajite in ulei se fierb cartofii, se curata si se dau prin masina de tocat carne, se amesteca cu faina, se pune sare si se framinta.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 2 linguri faina
  • sare
  • 2 linguri ulei.

Mod de preparare

Pentru chiftelele de cartofi prajite in ulei se fierb cartofii, se curata si se dau prin masina de tocat carne, se amesteca cu faina, se pune sare si se framinta. Se fac chiftele, si se prajesc in ulei fierbinte.


Chiftelele de cartofi prajite in ulei se pot servi cu muraturi sau cu salata verde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii