Se fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat cuprinde sa nu se mai lipeasca
Se fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat cuprinde sa nu se mai lipeasca de maini aluatul.
Apoi se intinde ca un rulou si se taie feliute asa ca niste bile sa fie de mari . Se pune o oala cu apa la fiert cu putin ulei si sare.
Se da drumu la ele incet cu incet cand se ridic la suprafata sant fierte. Apoi langa ele se pot face cu ceapa prajita turnata peste ele sau cu unt topit si zahar.
Pofta buna!
Reteta Cledne a fost propusa de Iuliana_swe pe forum culinar.ro
Alte retete cu cartofi gasiti aici:
Cartofi taranesti,
Cartofi crocanti cu malai,
Papanasi de cartofi cu cascaval
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti