Se fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat cuprinde sa nu se mai lipeasca
Se fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat cuprinde sa nu se mai lipeasca de maini aluatul.
Apoi se intinde ca un rulou si se taie feliute asa ca niste bile sa fie de mari . Se pune o oala cu apa la fiert cu putin ulei si sare.
Se da drumu la ele incet cu incet cand se ridic la suprafata sant fierte. Apoi langa ele se pot face cu ceapa prajita turnata peste ele sau cu unt topit si zahar.
Pofta buna!
Reteta Cledne a fost propusa de Iuliana_swe pe forum culinar.ro
Alte retete cu cartofi gasiti aici:
Cartofi taranesti,
Cartofi crocanti cu malai,
Papanasi de cartofi cu cascaval
Daca este salau proaspat, putem sa punem si de o ciorba buna !!! Pentru aceasta aceasta ciorba, m-am inspirat din...
Ciorba de salauOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj