"Crompi" cu ou si cu smantana

Se curata cartofii si se taie cuburi, nu foarte mici. Se pun la fiert. Se pun si ouale la fiert. Cand au terminat de fiert cartofii, se storc si se pu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • cel putin trei oua
  • 100 g cascaval
  • smantana
  • ulei
  • condimente

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie cuburi, nu foarte mici. Se pun la fiert. Se pun si ouale la fiert. Cand au terminat de fiert cartofii, se storc si se pun intr-un vas, pe foc. Se adauga ulei si se lasa 1 minut la prajit. Se adauga ouale taiate feliute cat de subtiri si cascavalul razuit. Se adauga smantana si condimentele, dupa gust (sare, piper, busuioc, chimen).
Se servesc cu smantana, calzi sau reci.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...