Pentru fenicul cu salata de cartofi se taie pe lungime feniculul, se unge cu 2 linguri de ulei si cu usturoiul pisat. Se tine pe grila aragazului 6-8 minute.
Pentru fenicul cu salata de cartofi se taie pe lungime feniculul, se unge cu 2 linguri de ulei si cu usturoiul pisat. Se tine pe grila aragazului 6-8 minute. Se fierb cartofii, apoi se taie in doua. Se amesteca feliile de fenicul cu cartofii, ouale taiate sferturi si rosiile. Se amesteca uleiul ramas cu zeama de lamaie, mustarul si vinul si se stropeste amestecul de mai sus.
Se serveste cu paine crocanta.
Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti